Jessy Crochets Things

Over Ons

Passie veranderde in een doel.
Wat begon als een hobby, werd een bedrijf waar wij trots op zijn.
Ga met ons mee op deze reis om te creëren waar we van houden!

Welkom bij Jessy Crochets Things!

Wij zijn uw go-to-source voor handgemaakte en unieke gehaakte knuffels. Ons team bestaat uit dit moment uit 1 haakster die een breed scala aan schattige knuffelbare wezens maakt die zowel kinderen als volwassenen zeker vreugde en troost zullen brengen. 

Als onze knuffeldieren zijn gemaakt met hoogwaardige garens en zorgvuldig met de hand vervaardigd. Elke knuffel is uniek en vol persoonlijkheid, met details zoals geborduurde kenmerken en op maat ontworpen kleding en accessoires.

Naast onze kant-en-klare knuffels bieden wij ook maatwerk aan. In samenwerking met u kunnen wij een uniek knuffeldier maken dat gepersonaliseerd is volgens uw specificaties. Neem gewoon contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen uw visie tot werkelijkheid maken. 

Bij Jessy Crochets Things geloven wij in het creëren van mooie, tijdloze stukken die jarenlang gekoesterd zullen worden. Onze knuffeldieren zijn perfecte cadeaus voor verjaardagen, babyborrels of elke andere gelegenheid die om een speciaal en betekenisvol cadeau vraagt.

Word vandaag nog lid van onze website en begin met het verkennen van onze selectie handgemaakte gehaakte knuffeldieren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke teddybeer of een meer uniek en eigenzinnig wezen, wij zijn er om je te helpen de perfecte knuffelige metgezel te vinden.

 

Veel winkel plezier!

Ontmoet het team

Jessy

Eigenaresse en Haakster